Car wrappen, ramen blinderen en meer | JDK Wrap & Tint Zwolle

Ramen blinderen

Ramen blinderen

A-kwaliteit folie krasbestendig en zonwerend

Ben je op zoek voor een specialist in autoramen blinderen?

Dan ben je bij JDK wrap en tint aan het juiste adres. Wij bieden raamfolie voor ieder zijn wens van lichte raamfolie tinten tot donkere raamfolie tinten. Wij hebben een ruim assortiment en ook chameleon folie voor uw voorraam is mogelijk. Bij JDK wrap en tint werken wij alleen met A-kwaliteit folie wat krasbestendig en zonwerend is, hierbij garanderen wij ook een extra lange levensduur. Op alle autoramen die wij blinderen bieden wij 10 jaar garantie.

Met meer dan 10+ jaar ervaring in het vak en professionele werkmethode zul je geen last krijgen van luchtbellen of kreukels aan uw raamtint. Alle automodellen zijn geschikt voor ramen tinten en er zijn vele voordelen. 

Wat zijn de voordelen van ramen tinten bij JDK wrap en tint?

10 jaar garantie 
Je wordt met 99% beschermd tegen Uv-straling 
Het is warmte werend en beschermt tegen de zon 
De inkijk van buiten wordt beperkt 
Het beschermt tijdens een inbraak of een ongeluk
Het ziet er exclusief en strak uit 
Metaal vrij het stoort geen GPS-signalen of signalen die op apparaten werken 
100% klanttevredenheid

Met getinte ramen wordt de kans op een inbraak minder, doordat er niet meer gemakkelijk in je auto gekeken kan worden. Ook bied het bescherming tegen Uv-straling en de warmte. Het voorkomt ook dat uw interieur verkleurd wordt door de Uv-straling.

Is het wettelijk toegestaan om autoramen te blinderen?

U kunt gerust uw autoramen tinten wij hebben alle folie op voorraad wat wettelijk is toegestaan. De voorruit en de zijruiten aan de voorzijde moeten minimaal 55% licht door laten. Er geldt geen regel voor de achterruiten dit mag getint worden na keuze. Echter moet uw auto wel een rechter buitenspiegel hebben. 

JDK Wrap En Tint

Social Media