Car wrappen, ramen blinderen en meer | JDK Wrap & Tint Zwolle

Lichten Smoken

Lichten Smoken

U heeft keuze uit Light Smoke , Medium Smoke en Dark Smoke.

Auto lampen tinten naar smaak:

Bij JDK Wrap en Tint kunt u professioneel en voordelig uw auto lampen laten tinten. We werken met specialisten die ieder type koplamp nauwkeurig kunnen tinten. Voor het smoken (tinten) van uw koplampen of achter lampen gebruiken wij hoogwaardige A-kwaliteit folie, waarbij we 10 jaar garantie geven op ons werk. 

U heeft keuze uit 3 verschillende soorten folie voor de lichtdoorlatendheid van uw lampen: Light Smoke , Medium Smoke en Dark Smoke. 

Uw auto ziet er direct stoer en uniek uit ook biedt het extra bescherming tegen steenslag, gebruikerskrassen en Uv-straling. Door de Uv-straling kunnen de koplampen op een gegeven moment er dof uitzien en belemmerd het u zicht. 

Wat zijn de voordelen van autolampen tinten?

De folie geeft bescherming tegen steenslag aan de lampen
De folie geeft bescherming tegen krassen aan de lampen
De folie is UV-werend
De folie geeft uw auto een exclusieve en unieke look
De folie is wasstraat bestendig

Welke smoke folie hebben wij beschikbaar?

JDK wrap en tint is specialist op het gebied van autolampen tinten (smoken), auto wrappen, auto ramen blinderen en ontchromen van auto-onderdelen. Met meer dan 10 jaar ervaring in het vak leveren wij nauwkeurig werk af. U zult geen last krijgen van kreukels, luchtbelletjes of stofdeeltjes. Ook krijgt u 10 jaar garantie op de tint. Er is keuze uit 3 verschillende soorten folie voor uw lampen: Light Smoke , Medium Smoke en Dark Smoke.

 

JDK Wrap En Tint

Social Media