Car wrappen, ramen blinderen en meer | JDK Wrap & Tint Zwolle

Keuken Wrappen

Keuken Wrappen

Met wrappen heeft u binnen 1 dag een compleet nieuw keuken

Bent u toe aan een vernieuwing van uw keuken?

Heeft u geen tijd, geld of andere middelen voor een volledig nieuwe keuken, laat dan uw keuken professioneel wrappen bij JDK wrap en tint. Het wrappen van keukens word steeds populairder in Nederland en het is veel goedkoper dan het vervangen van een keuken. We maken gebruik van kwalitatief de beste interieurfolie dat ervoor zorgt dat uw keuken er compleet nieuw en strak uitziet. Alle zichtbare delen in uw keuken worden gewrapped en u kunt kiezen uit een uitgebreide selectie aan foliën. Bij JDK wrap en tint werken we met A-kwaliteit folie wat stoot en krasbestendig is. 

Hoe lang duurt het wrappen van een keuken?

Binnen 1 dag heeft u een compleet nieuw gewrappede keuken en we laten uw huis ook weer netjes achter zonder troep of onrust. Tevredenheid bij onze klanten is namelijk het allerbelangrijkst. We werken met een professioneel team met jaren lange ervaring. Onze vakmannen leveren maatwerk aan en maken uw wensen waar.

De voordelen van een keuken wrappen!

Een frisse strakke en nieuwe look voor uw keuken
Goedkopere oplossing in tegenstelling tot de aanschaf van een nieuwe keuken
Stoot en krasbestendigheid van de folie
Keuze uit een uitgebreide selectie interieurfolies van hoogwaardige kwaliteit
10 jaar garantie

Wat kost een keuken wrappen?

Bij JDK wrap en tint kunt u uw keuken al wrappen vanaf €400,-. Er zijn uiteraard wel verschillen in de prijzen afhankelijk van de grootte, kleur en bewerkelijkheid van uw keuken. Wilt u de exacte kosten weten voor het wrappen van uw keuken? Vraag dan verblijvend een offerte op maat aan en wij zullen u z.s.m. een terugkoppeling geven. Heeft u andere vragen over keukens wrappen dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

JDK Wrap En Tint

Social Media