Car wrappen, ramen blinderen en meer | JDK Wrap & Tint Zwolle

Car Wrapping

Car Wrapping

Bij JDK wrap en tint zijn wij gespecialiseerd in het stylen en wrappen van auto’s.

Auto laten wrappen?

Bij JDK wrap en tint is het mogelijk om uw auto te laten wrappen. Wat houdt auto wrappen (car wrapping) in? Dit is een techniek om uw auto een vernieuwde uitstraling en kleur te geven door middel van zelfklevende folie. Na het wrappen ziet uw auto er direct nieuwer en exclusief uit. 

Wat zijn de mogelijkheden bij car wrap?

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het stylen en wrappen van auto’s. Bij JDK wrap en tint werken wij met zeer ervaren specialisten die de wensen van onze klanten meer dan waar maken. Er zijn verschillende car wrap mogelijkheden zoals: Full body car wrappen, grill wrap, raamlijsten ontchromen en spiegelkappen wrappen. 

Wat zijn de voordelen van een auto wrappen?

Carwrap beschermt uw lak
Wrap kleur na keuze
Unieke uitstraling
De wrap is verwijderbaar 
Elke auto is mogelijk om te wrappen

Hoe werkt auto wrappen?

Bij het wrappen van auto’s werken wij alleen met hoogwaardige A-kwaliteit vinylsoorten wrapfolie zoals: 3M en Avery. Dit zijn ook de twee beste wrap folies om te gebruiken. De wrap folie zorgt ook voor een beschermlaag op de auto het voorkomt krasjes op de lak, steenslag en Uv-straling op de lak. Het verschilt per auto hoe lang we hiermee bezig zijn. Ook is het mogelijk om de binnenkant van uw auto te wrappen zoals bepaalde onderdelen in het interieur. 

Welke kleuren zijn er mogelijk bij het auto wrappen?

Bij JDK wrap en tint hebben wij een ruim assortiment aan wrapfolie, alle kleuren zijn mogelijk van hoogglans kleuren t/m matte kleuren. Heeft u een wrap design in gedachte? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden. U kunt ook onze blog of Instagram bekijken om inspiratie op te doen er staan hier verschillende mogelijkheden.  

JDK Wrap En Tint

Social Media